Total Pageviews

Monday, May 2, 2011

Reconnective Healing TECHNIQUE FOR TERRY DARLINGTON Demo

RECONNECTIVE HEALING, BY DR. ERIC PEARL, CH 19

YouTube - Reconnective Healing Demo

DIRECT YOUR ENERGY TO TERRRY!

DR. Eric Pearl

Titlul prezentării: Revelaţii din channeling-uri

Vindecător de renume internaţional, Eric Pearl a apărut în nenumărate emisiuni de televiziune din SUA şi din lume, a fost invitat să ţină o prelegere la Naţiunile Unite, a ţinut o prezentare în faţa unui public numeros la Madison Square Garden, iar seminariile lui au fost prezentate în diverse publicaţii, printre care şi The New York Times; mai recent, Eric Pearl apare în filmul The Living Matrix [Matricea vie].

Ca doctor, Eric a avut un cabinet de chiropractică de mare succes timp de 12 ani, până într-o zi, când pacienţii au început să-i spună că îi simt mâinile atingându-i, deşi el nu îi atingea fizic.

Curând, pacienţii au început să vorbească despre vindecări miraculoase de boli precum cancerul, afecţiuni conexe în SIDA, epilepsie, sindromul oboselii cronice, scleroză multiplă, artrită reumatoidă şi osteoartrită, malformaţii congenitale, pareză spastică şi alte afecţiuni grave. Toate acestea se întâmplau când Eric îşi ţinea mâinile în apropierea lor, pur şi simplu – şi vindecările continuă şi în prezent.

Vindecările pacienţilor săi au fost documentate în şase cărţi până acum, inclusiv în best-seller-ul internaţional al lui Eric, Reconectarea: Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine, care în curând va fi publicat în peste 36 de limbi!

Cu sediul în Los Angeles, Eric şi Vindecarea Reconectivă stârnesc interesul medicilor şi cercetătorilor de vârf în domeniul medical de la spitale şi universităţi din toată lumea. Printre acestea se numără Jackson Memorial Hospital, UCLA, Centrul Medical Cedars-Sinai, Spitalul VA, Universitatea Minnesota, Facultatea de Medicină a Universităţii Miami şi Universitatea Arizona – unde a ţinut prezentări pentru medici, la cererea Dr. Andrew Weil. În prezent se desfăşoară noi programe de cercetare, la diferite laboratoare, sub îndrumarea unor savanţi şi cercetători de renume, printre care Gary Schwartz, Ph.D., William Tiller, Ph.D., Konstantin Korotkov, Ph.D. şi alţii.

Eric călătoreşte mult în toată lumea, aducând lumina şi informaţia Vindecării Reconective pe planetă. El vă învaţă cum să activaţi şi să folosiţi acest spectru nou şi cuprinzător de frecvenţe de vindecare ce ne permit să transcendem complet „vindecarea energetică” şi „tehnica” şi să accesăm un nivel de vindecare dincolo de tot ce am avut la dispoziţie până acum! Până în prezent, el a predat acest nou nivel de vindecare la peste 60.000 de oameni din peste 60 de ţări, formând astfel o generaţie spontană de vindecători în toată lumea.

No comments:

Post a Comment

Post your comments: