Total Pageviews

Friday, July 22, 2011

‪Drs. Stanislaw and Greg Burzynski on Cancer (Part 1/5)‬‏ - YouTube

Two Men Fighting the system: Drs Stanislaw and Greg Burzynschi

There is a treatment for all kinds of cancers: Burzynski: The Movie


‪Drs. Stanislaw and Greg Burzynski on Cancer (Part 1/5)‬‏ - YouTube: ""

and: http://youtu.be/tXf7r4VBDgkhttp://www.youtube.com/watch?v=VOvkcLVufO0&feature=relmfuhttp://www.youtube.com/watch?v=WEpdmN2Fcks&feature=player_embedded#at=1523
anecdotal evidence.=disparatphenylacitate, phenylacetyglutamine
- AS_2-1
Antineoplaston A10

CANCER TREATMENT IS BIG BUSINESS IN THE WHOLE WORLD
;THAT'S WHY WE HAVE RESISTANCE.--- On Fri, 7/22/11, Filme documentare online subtitrate » | Filme documentare online subtitrate wrote:


From: Filme documentare online subtitrate » | Filme documentare online subtitrate
Subject: Film documentar | Cazul Burzynski – Cancerul este o afacere
To: tzuni41@yahoo.com
Date: Friday, July 22, 2011, 1:52 PM

Film documentar | Cazul Burzynski – Cancerul este o afacere
Link to Filme documentare online subtitrate » | Filme documentare online subtitrate

Cazul Burzynski – Cancerul este o afacere

Posted: 22 Jul 2011 02:00 AM PDT

burzinski Cazul Burzynski – Cancerul este o afacere

Filmul documentar Burzynski este povestea unui doctor şi biochimist, Stanislaw Burzynski, care a câştigat cea mai mare bătălie legală împotriva Food and Drug Administration din istoria SUA. Bătălia sa cu guvernul american a avut ca obiect tratamentul anti-cancer pe care medicul l-a descoperit în anii ’70, antineoplastonii. Tratamentul lui Burzynski era în 2009 în faza a doua a testelor clinice şi ar putea intra chiar anul acesta în faza finală de testare.

Dacă antineoplastonii vor fi aprobaţi, va fi pentru prima oară în istorie când un singur om de ştiinţă, şi nu o companie farmaceutică, va avea patentul exclusiv şi drepturile de distribuţie asupra unei descoperiri revoluţionare din lumea medicală. Antineoplastonii sunt responsabili pentru vindecarea unora dintre formele terminale de cancer. În documentar sunt prezentate mai multe persoane care au supravieţuit cancerului şi care au ales, în locul operaţiei, chimioterapia sau radiaţiile, dar şi date din timpul testelor clinice care compară antineoplastonii cu alte tratamente disponibile.

Filmul documentar arată traseul de 14 ani, sinuos şi dificil, pe care au trebuit să-l străbată Burzynski şi pacienţii lui pentru a obţine aprobarea testelor clinice ale FDA pentru antineoplastoni. Iniţial, între 1977 şi 1995 doctorul Burzynski a produs şi administrat tratamentul fără aprobarea FDA (lucru legal în statul Texas la acea vreme), dar legea s-a schimbat. Faptul că medicul american reuşise să trateze cancerul incurabil a stârnit o serie de investigaţii din partea Texas Medical Board, iar FDA l-a dat în judecată. Procesul prin care Burzynski şi-a dovedit nevinovăţia (?!) a durat mai bine de 14 ani.
Vizionati online film documentar subtitrat Cazul Burzynski – Cancerul este o afacere.


See also:

-88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888-
drlazin@verizon.net

No comments:

Post a Comment

Post your comments: