Total Pageviews

Monday, June 25, 2012

Ce mi-a zis fata de la primarie! - olgalazin@gmail.com - Gmail

Globalizaria Cumpararii Masteratelor si Doctoratelor in Occident

Multi dictatori, generali Chinezi cumpara efectiv Diplome pentru odraslele lor cind fac “donatii” la universitatile din Occident.
In general procedura este urmatoarea: e.g. Colonelul Moammar Gadhafi (fostul dictator al Libiei), a facut o mare donatie in bani universitatii prin decan la Cambridge (U.K), dupa care fiul lui (Saif) s-a inscris si si-a luat Doctoratul acolo. Decanul Universitatii si-a dat recent demisia, fiind prins cu “mita in sac”.
Facind donatii immense, prin acest model “caritabil”, ultimii dintre dictatorii lumii isi pun copii pe banda rulanta in drum spre obtinerea de masterate si doctorate in Occident.
 Printre ei, Generalul Bo Xilai (din China),  al carui fiu se afla in USA, intr-un program de doctorat la Harvard (Kennedy School de Guvernamint), este momentan inchis pentru coruptie, impreuna cu sotia lui, Gu.
Fiul lui, Guagua mergea la Universitate intr-un Ferrari rosu, si statea in cel mai scump apartmanet existent linga Universitatea Harvard.

Description: UAGUA
Si acesta a fost de curand arestat, vezi articolul din Wall Street Journal.[1] 
.
De asemeni, fiica Presedintelui Siriei, este si ea in program de Internship (sic) finatat de "Donatiile” tatalui ei, ticalosul dictator al Siriei.
Inca 5 generali din China, au copii in programe de doctorat aici in SUA.
Nici unul din cei enumerati nu putea sa isi finanteze odreasla din banii proveniti din salarii, sau din monopolurile pe care le detin in China.
Asistam la  o adevarata epidemie aici in America, la acest tip de spalare de bani, care are loc la nivelul cel mai inalt. Cati dintre copii celor la putere momentan exista in programe de doctorat, programe pe care numai prin spalare de bani (a se citi “donatii”) pot fi platite, la ce scumpete este azi aici in USA.
Doar aicila UCLA, scolarizarea pet imp de un an este de $70.000, daca traiesti simplu, fara cartile pe care trebuie ca sa le cumperi ca si student. Ca sa te inscrii la U.C. Bercley, de exemplu, te costa $19.000 doar inscrierea, taxa pentru faprul ca nu esti locuitor al Statului California.
Multi dintre studentii mei lucreaza doua sau trei slujbe ca sa poata sa isi acopere cheltuielile. EU am fost unul din acei student, iar acum am Doctoratul inIstorie de la UCLA.
Dar m-a costat enorm, cat pretul a doua case in Romania.
Asa este daca nu esti fata de presedinte, ori lider Chinez al comunistilor.

olgalazin@gmail.com
Olga Lazin-Andrei

Vezi si comentariul meu la:


Adaug aici un citat din ziarul ZIUA.com referitor la ingrijorarea tinerilor care au  etica in Romania, referitor la fenomenul de epidemie a plagiaturilor in Romania:
Adevarat conducator (Miercuri, 20 iunie 2012, 15:24)

“Nu, nu merge si asa. Ponta nu e un conducator capabil, e doar un individ cocotat la putere prin inselaciune si furt. Mai bine ca n-a avut suficient timp sa-si demonstreze "capacitatile". S-a intamplat si la case mai mari, nu-i asa?
Romania are nevoie de un conducator capabil dar si integru, civilizat, educat, onest. Sunt multi romani de valoare care indeplinesc cel putin conditiile astea, totul e sa-i putem descoperi si sustine.
raspunde trimite

Bo Xilai's Son Appears to Have Left Home Near Harvard, WSJ, Aprilie 16, 2012, de Jennifer Levitz, Steve Eder.
Ce mi-a zis fata de la primarie! - olgalazin@gmail.com - Gmail:

'via Blog this'

No comments:

Post a Comment

Post your comments: