Total Pageviews

Saturday, August 6, 2016

Amesteca bicarbonat de sodiu cu miere si consuma 3 lingurite pe zi, timp de 30 de zile apoi iata ce se va intampla!

Secretele: Amesteca bicarbonat de sodiu cu miere si consuma 3 lingurite pe zi, timp de 30 de zile apoi iata ce se va intampla!:

Faptul ca, celulele canceroase se hranesc cu zahar, este adevarat, insa acest amestec actioneaza asemeni unui Cal Troian. Mierea atrage celulele canceroase, iar bicarbonatul de sodiu le distruge.

Alcalinitatea sa distruge microbul canceros (sau il readuce in forma de hibernare) din interiorul celulei, schimband rapid nivelul pH-ului, fapt ce determina spulberarea cancerului.
Aceasta schimbare brusca, intr-un mediu alcalin, ofera un nivel mai mare de oxigen, decat celulele pot suporta, ducand la tratarea cancerului.
Mod de preparare:
Amesteca aceste 2 ingrediente: o lingurita de bicarbonat de sodiu la 3 lingurite de miere: proportia trebuie sa fie de 1 la 3. Poti prepara o cantitate mai mare, insa ai grija sa pastrezi proportia. ( la 100 de grame de bicarbonat va trebuie 300 de grame de miere)
Utilizare:
Ia cate o lingurita din acest preparat de 1-3 ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de mese. Dupa 30 de zile in care ai luat acest tratament, pH-ul din organism se va echilibra iar mediul va deveni unul alcalin.

Este foarte important si sa faci anumite schimbari in dieta ta,  sa reduci consumul de carne si sa evitati faina alba sau zaharul. " One deals with logic, one with creativity, fuse it together (perfect left and right )to attract with your mind!
POLARITY is everything!
'via Blog this'

No comments:

Post a Comment

Post your comments: