Total Pageviews

Monday, March 6, 2017

O vopsea de PAR naturală şi fără chimicale ce acoperă perfect firele albe!

Secretele: O vopsea naturală şi fără chimicale ce acoperă perfect firele albe!Vopseaua naturală propusă de noi se prepară din coji de cartofi şi este extrem de eficientă. Amidonul conţinut de cojile de cartofi este un pigment natural care, treptat, în decurs de cel mult o lună, rezolvă în întregime problema albirii părului! Iată cum poţi prepara vopseaua:

Ingrediente şi instrumentar

- 6 cartofi

- 1 flacon de şampon

- 1 flacon de balsam

- 1 oală

- 1 strecurătoare

- 1 cană adâncă

Preparare

Întâi decojeşte cartofii, pune cojile deoparte, apoi fierbe-le în 2 litri de apă într-un vas timp de aproximativ 30 de minute. La final, strecoară preparatul şi colectează lichidul, aşteptând să se răcească complet înainte de a-l turna într-o sticlă.


Înainte de folosirea preparatului, spală-te pe cap cu un şampon de bună calitate ca să hidratezi părul şi să previi fragilizarea firelor albe. Ulterior, aplică soluţia pe păr şi las-o să acţioneze timp de 20 de minute, după care încheie procesul prin aplicarea unui balsam pentru păr.

Repetă aceşti paşi de fiecare dată când te speli pe cap, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

: "Vopseaua naturală propusă de noi se prepară din coji de cartofi şi este extrem de eficientă. Amidonul conţinut de cojile de cartofi este un pigment natural care, treptat, în decurs de cel mult o lună, rezolvă în întregime problema albirii părului! Iată cum poţi prepara vopseaua: Ingrediente şi instrumentar - 6 cartofi - 1 flacon de şampon - 1 flacon de balsam - 1 oală - 1 strecurătoare - 1 cană adâncă Preparare Întâi decojeşte cartofii, pune cojile deoparte, apoi fierbe-le în 2 litri de apă într-un vas timp de aproximativ 30 de minute. La final, strecoară preparatul şi colectează lichidul, aşteptând să se răcească complet înainte de a-l turna într-o sticlă. Citește aici și alte modalități naturale de vopsire a părului! Înainte de folosirea preparatului, spală-te pe cap cu un şampon de bună calitate ca să hidratezi părul şi să previi fragilizarea firelor albe. Ulterior, aplică soluţia pe păr şi las-o să acţioneze timp de 20 de minute, după care încheie procesul prin aplicarea unui balsam pentru păr. Repetă aceşti paşi de fiecare dată când te speli pe cap, iar rezultatele nu vor întârzia să apară! Despre Autor:"
'via Blog this'

No comments:

Post a Comment

Post your comments: