Total Pageviews

Tuesday, May 30, 2017

Get Rid Of Urinary Infection Organically, Without Antibiotics:


Scapă de infecția urinară fără medicamente

Infectiile tractului urinar sunt de obicei cele mai frecvente motive pentru care vizitam medicii in fiecare an. In primul rand barabatii, insa aceste probleme sunt mult mai frecvente la femei – mai mult de opt milioane de femei viziteaza medicii pentru a le prescrie un tratament anual, iar 20% dintre acestia vor reveni pentru a primi un al doilea tratament, intrucat medicamentele prescrise fie nu au fost adecvate, fie nu si-au facut efectul.
Daca ai avut vreodata o infectie urinara, probabil nu vei uita niciodata simptomele. Acestea incep de obicei cu o nevoie brusca si frecventa de a vizita toaleta. Cand ajungi acolo, puteti „stoarce” doar un pic de urina care este de obicei insotita de o senzatie de arsura. In cazuri extreme s-ar putea termina cu febra, frisoane, dureri de spate si chiar sange in urina.
Aici este o metoda pentru a preveni sau remedia o infectie urinara:


1. Bicarbonatul de sodiu
Infectia urinara care dureaza mai mult de doua zile necesita de obicei interventia medicului. Netratata, infectia urinara poate infecta rinichii, aceasta problema transformandu-se intr-o problema mult mai grava. Pentru a preveni o infectie urinara in curs de dezvoltare, incercati sa adaugati 1 lingurita de bicarbonat de sodiu la un pahar de apa, deoarece acest lucru va ajuta ajuta la eliminarea infectiilor. Bicarbonatul neutralizeaza aciditatea din urina, accelerand procesul de recuperare. Asadar, consumand zilnic 1 pahar de apa cu bicarbonat timp de 10 zile, te va ajuta sa scapi de infectia urinara.
2. Afinele
Afinele fac parte dintr-o familie de plante ce par sa aiba proprietati foarte puternice de inhibare a bacteriilor raspunzatoare de aparitia infectiei urinare. Intr-un studiu efectuat, sucul de afine a fost gasit pentru a preveni si trata infectia urinara. El actioneaza ca un antibiotic, reusind sa impiedice dezvoltarea bacteriilor care se stabilesc in tractul urinar. Cel mai indicat ar fi, ca in momentul in care aveti unul din simptomele asociate infectiei urinare, sa consumati 1-2 pahare de suc de afine. Daca vedeti ca simptomele persista, mergeti de urgenta la medic.
3. Ananasul
Bromelaina este un puternic antiinflamator.
Bromelaina contine o enzima care se regaseste in ananas. Intr-un studiu recent, persoanele cu o infectie urinara care au primit bromelaina, care actioneaza ca un antibiotic, au scapat de infectia urinara. Asadar, o ceasca de suc de ananas consumata zilnic, timp de 10 zile, te va ajuta sa scapi de infectia urinara intr-un mod cat se poate de natural.
----------------

No comments:

Post a Comment

Post your comments: