Total Pageviews

Tuesday, June 13, 2017

Attract Money DAILY: in Romanian

CUM SA FACI CA SA AI MEREU BANI?

– Nu ţine niciodată portofelul gol. Ai grijă să ai mereu în el cel puţin o bancnotă.
– Menţine lunar o evidenţă clară a banilor. Banilor le place să fie număraţi!
– Nu încărca portofelul cu lucruri inutile! În plus, aranjează bancnotele în ordine descrescătoare, de la cele mai valoroase, la cele mici.
– Nu privi insistent banii care nu îţi aparţin.
– Nu face planuri bugetare asupra banilor care nu se află încă în posesia ta.
– Scoate bani dimineaţa sau pe timpul zilei, şi nu seara după lăsarea întunericului.
Trucuri utile pe care trebuie să le încerci!

– Portofelul perfect
De regulă, portofelul unei femei conţine de toate: fotografii ale membrilor familiei, bonuri, chitanţe, carduri de reduceri, dar rareori bani!
Ca să atragi mai mulţi bani în portofel, ţine mereu în el cardurile bancare, bancnote mari, dar şi mărunţiş. Nu mai lua după tine chitanţele şi facturile, sau alte hârtii legate de cheltuieli. În plus, scoate din portofel fotografiile celor dragi! Astfel vei fi mai puţin tentată să cumperi pentru ei cadouri şi atenţii costisitoare şi nejustificate!


– Arborele de jad sau planta banilor

Arborele de jad este o plantă extraordinară, care, potrivit denumirii sale, poate atrage bogăţie în casă. Achiziţionează această plantă, ţine-o mereu în casă şi îngrijeşte-o cu grijă ca să scapi de problemele financiare!
Alege o plantă deja sădită în ghiveci, apoi ud-o cu apă picurată din căuşul palmelor. Astfel îi vei transmite mai multă energie şi vigoare. Îngrijeşte-o atent şi nutreşte faţă de ea gânduri şi sentimente pozitive, iar ea te va răsplăti prin atragerea de mai mulţi bani!

– Alege cu grijă culoarea bancnotelor

Fie că pui bani deoparte în puşculiţă sau într-o casetă de valori la o bancă, alege şi aranjează cu grijă bancnotele. Bancnotele care atrag cei mai mulţi bani sunt cele de culoare verde, albastră, galben sau roşie. Fii atent şi la starea lor, dar şi la inscripţiile, însemnele şi imaginile ilustrate pe ele – înlocuieşte bancnotele uzate cu altele noi şi, dacă îţi displac anumite elemente grafice desenate pe ele, alege alte bancnote mai atractive.

No comments:

Post a Comment

Post your comments: