Total Pageviews

Tuesday, June 6, 2017

CEMI TEA

CEAI CONTRA VARICE SI CELULITA:

Ingrediente:
-200 ml suc de ceapa;
-100 g miere de albine, preferabil din flora montana
si
Mod de preparare:
Se curata aproximativ 500 g de ceapa proaspata (mai buna ar fi ceapa rosie), se spala bine si se trece prin storcatorul de fructe. Sucul obtinut se pune intr-o sticla. Se adauga mierea si se agita bine pana la omogenizare completa.
Se beau cate 50 ml la fiecare masa principala-in total 150 ml/zi. O cura dureaza 3-4 luni, cu o pauza de o luna. Se poate repeta cat timp este nevoie. In general, efectele endocrine si circulatorii se observa in 3-4 zile.
Cum actioneaza din punct de vedere farmaco-fiziologic bautura
cemi
– are o actiune foarte puternica decongestiva, suprimand congestiile pelviene, meningeale sau mamare, premenstruale ori de alta natura.
– are o actiune foarte puternica de reglare a circulatiei periferice, fiind indicata persoanelor care au varice, mai ales la membrele inferioare.
– are actiune tonifianta asupra sistemului nervos si endocrin, scazand pofta de mancare exagerata, actionand asupra depunerilor de grasime si apa din tesuturi, mai ales in partea inferioara a corpului, producand o slabire de jos in sus, completand-in cura de slabire-medicatia ce produce slabirea de sus in jos, uniformizand astfel pierderile in greutate, in mod egal, din unele parti ale corpului.
– prin actiunea tonifianta cardiaca, circulatorie si diuretica are un efect prompt, deosebit, in eliminarea edemelor (apa in tesuturi) de orice natura, precum si in paniculoza (celulita).
Afectiuni pt care este recomandata aceasta bautura:
– in astenii nervoase, neinsotite de obezitate;
– in toate tulburarile cardiovasculare (in special in varice);
– in congestii pelviene (dureri de ovare);
– in dureri de san;
----------------------

No comments:

Post a Comment

Post your comments: